Upplevelsebutik

Hitta till oss!

Vi har begränsat öppet under 2019. Nu har vi sommarstängt, men återkommer med nya tider framöver. 


Vi accepterar betalkort!


Adress:

Hantverksgården i Ledberg

Ledberg Lindåbro

585 99 Linköping


Tel: 013-10 31 59

eva@hantverksgarden.com


Klicka för vägbeskrivning

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Fyll i din epost så skickar vi ett mail när det händer något intressant!

Hantverksgården - en unik upplevelse

Mitt på östgötaslätten i Ledberg, strax utanför Linköping, finner du Hantverksgården i en gammal lenoverad lada - den mysigaste butiken du kan tänka dig!


Hantverksgården är en unik gårdsbutik med ett brett sortiment av omsorgsfullt utvalda produkter inom lantlig inredning och skafferi. Vi designar och producerar själva en stor del av vårt sortiment som bara finns att köpa på Hantverksgården.


Runt en tredjedel kommer från egen produktion och övrigt från lokala hantverkare samt utvalda leverantörer av inrednings- och trädgårdsartiklar. Vi erbjuder bland annat:


  • Konsthantverk - linne och betong är vår specialitet
  • Inredningsdetaljer - mycket i emalj, linne och betong
  • Trädgårdsartiklar - här hittar du lite av varje i bl a korg och zink
  • Delikatesser - saft, sylt, marmelad, skorpor och nostalgigodis
  • Kaffe, kaka och glass - ta en fika och njut av lugnet


Tanken är att skapa ett utflyktsmål som kan erbjuda något för hela familjen i en lugn och fridfull miljö; en plats där man kan mötas, hitta unika produkter och koppla av en stund.


Vi har designat och tillverkat konsthantverk i många år som förr såldes via marknader och andra butiker. När familjen övertog den gamla ladugården i Ledberg var den sista pusselbiten på plats. Här erbjuder vi nu våra egna kollektioner tillsammans med det bästa från svenskt hantverk, inredningsdetaljer och annat spännande. Gemensamt för det du hittar på Hantverksgården är unika produkter, lokalt hantverk, hög kvalitet i en trevlig lantlig miljö.


Men Hantverksgården är mer än bara en butik. Vi arrangerar även aktiviteter som workshops i tex betongljutning och smyckestillverkning, musikkvällar och barndagar. Bästa sättet att hålla sig uppdaterat är att följa oss på Facebook eller Instagram och prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev.